Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Stronghold Kingdoms.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
italia
puola
portugali – Brasilia
venäjä
espanja – Espanja
turkki
kiina (yksinkertaistettu)
kiina (perinteinen)
japani
korea
Näytä kaikki 13 tuettua kieltä
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

• OS *: Windows 7/8/10/11 (Windows Update Recommended)
    • Processor: 1GHz or Faster
    • Memory: 512Mb RAM for Windows XP (1GB for Windows Vista & 7/8/10)
    • Hard Disk Space: 500 Mb of Hard Drive Space
    • Video Card: DirectX 9 Compatible Graphics Card