Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Human Fall Flat.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: support@curvegames.com
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
espanja – Espanja
venäjä
italia
kiina (yksinkertaistettu)
japani
korea
puola
portugali – Portugali
portugali – Brasilia
thai
turkki
ukraina
kiina (perinteinen)
Näytä kaikki 16 tuettua kieltä

Järjestelmävaatimukset

Windows
macOS
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 x86 and x64
    • Suoritin: Intel Core2 Duo E6750 (2 * 2660) or equivalent | AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ (2 * 3000) or equivalent
    • Muisti: 1024 MB RAM
    • Grafiikka: GeForce GT 740 (2048 MB) or equivalent | Radeon HD 5770 (1024 MB)
    • Tallennus: 500 MB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 x86 and x64
    • Suoritin: Intel Core2 Quad Q9300 (4 * 2500) or equivalent | AMD A10-5800K APU (4*3800) or equivalent
    • Muisti: 2048 MB RAM
    • Grafiikka: GeForce GTX 460 (1024 MB) or equivalent | Radeon HD 7770 (1024 MB)
    • Tallennus: 500 MB kiintolevytilaa
    Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä: MacOS 10.11 (“El Capitan”)
    • Suoritin: Intel Core i5-6500, 3.2 GHz
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: AMD Radeon R9 M390
    • Tallennus: 500 MB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Requires a two-button mouse or controller
    Suositus:
    • Käyttöjärjestelmä: MacOS 11.6 (“Big Sur”)
    • Suoritin:
    • Tallennus: 500 MB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Requires a two-button mouse or controller