Du valgte problemet: Krasj etter oppdatering til Windows 10 Creators Update

I de fleste tilfeller forekommer dette problemet som et krasj, når SteamVR starter opp eller som feilkode (307).

Hvis NVIDIA-driverne krasjer på grunn av Windows 10 Creators update, kan du prøve det følgende i rekkefølge. Hvis den øverste løsningen ikke fungerer, så fortsett til den neste.

1. Oppdater NVIDIA-driveren til den nyeste driveren (r381) som NVIDIA har gitt ut. Du kan laste ned den nyeste driveren fra NVIDIA.com eller bruke NVIDIA GeForce Experience for å oppdatere.
  2. Slå av deling i GeForce Experience-programmet
  3. Midlertidig avinstaller GeForce Experience-programmet