Du valgte problemet: Ytterligere hjelp

Problemet ditt trenger mer omfattende støtte. Du kan sjekke diskusjonsgruppen for samfunnshjelp eller opprette en støtteforespørsel.

Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Trinn 1
Legg ved en systemrapport fra SteamVR.

• Åpne SteamVR fra skrivebordet.
  • VR-enhetene dine må være koblet til strøm og vertsdatamaskinen.
  • Hvis mulig, pass på at kontrollerne dine er slått på og sammenkoblet.
  • I vinduet til SteamVR, velg nedtrekksmenyen for SteamVR.
  • Velg Opprett systemrapport.
  • Velg Lagre til fil nede til høyre på skjermen.
  • Legg filen ved i saken din.
Trinn 2
Gi oss e-postadressen din, slik at vi kan kommunisere med deg.
Hvis problemet kan kreve erstatningsdeler eller en erstatning av produktet, skriv inn leveringsadressen din nedenfor.
Index-hodesett: Inni visiret på venstre side, under ansiktsputen. Begynner med «AU».
Index-kontroller: Innvendig overflate på sensorarmen. Begynner med «FKL» eller «FKR».
Index-basestasjon: På bakre overflate, oppe til høyre. Begynner med «FB».