Du valgte problemet: Både datamaskinen og Steam Link er trådløse

Denne nettverkskonfigurasjonen fungerer nesten alltid dårlig fordi videostrømmen blir sendt gjennom luften fra datamaskinen til den trådløse ruteren, og deretter gjennom luften fra ruteren til Steam Link, og de kolliderer i luften.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kobler enten datamaskinen eller Steam Link direkte til ruteren.

Feilsøking:
Tilbakestill strømmeinnstillinger til standard
Fra Steam Links oppstartsskjerm, velg Innstillinger > Strømming > Avanserte innstillinger(Y) > Tilbakestill til standarder(Y).

*Denne innstillingen vises kun i Steam Links beta-versjonssteg – du kan endre til betaen fra systeminnstillingene.
Reduser strømmekvaliteten
Du kan justere strømmekvaliteten fra Steam Links hovedmeny, direkte i Big Picture-modusen og i spillet.

Steam Links hovedmeny:
  1. Velg Innstillinger
  2. Velg Strømming
  3. Velg Rask

Big Picture-modus:
  1. Velg innstillingsikonet ved siden av strømikonet øverst til høyre
  2. Velg Hjemmestrømming
  3. Under Klientinnstillinger, velg Rask
Reduser nettverksbåndbredden
Du kan justere strømmebåndbredden fra Steam Links hovedmeny, direkte i Big Picture-modusen og i spillet.

Når du justerer båndbredden bør du starte med den laveste innstillingen og øke den gradvis til du oppdager noen problemer, og deretter sette den tilbake til den forrige innstillingen som fungerte. Hvis du vil tilbakestille til den vanlige innstillingen kan du velge «Automatisk».

Steam Links hovedmeny:
  1. Velg Innstillinger
  2. Velg Strømming
  3. Trykk på (Y)-knappen for å gå inn i Avanserte klientinnstillinger
  4. Juster innstillingen Båndbreddegrense

Big Picture-modus:
  1. Velg innstillingsikonet ved siden av strømikonet øverst til høyre
  2. Velg Hjemmestrømming
  3. Velg Avanserte klientinnstillinger
  4. Juster innstillingen Begrens båndbredde
Fjern USB- og Bluetooth-hodetelefoner
Koble fra USB- og Bluetooth-hodetelefoner, slå strømmen til Steam Link av og på, og se om problemet fortsatt forekommer.
Slå av motstridende program
De følgende programmene har skapt problemer for enkelte brukere:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Cloud-synkroniseringstjenester (f.eks. MEGASync)
  • Programvare for skjerminnspilling (Fraps osv.)

De følgende programmene kan også påvirke strømmeopplevelsen:
  • Videostrømmetjenester (f.eks. Netflix og Chromecast)
  • Musikkstrømmetjenester (f.eks. Spotify)
  • Større filoverføringer (f.eks. BitTorrent og filnedlastinger)