Logg inn for å få tilpasset hjelp med Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
Utgiver
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Tysk
Italiensk
Spansk – Spania
Se alle 5 støttede språk
Tittel: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent®
Sjanger: Action
Utvikler: Ubisoft Montreal
Utgiver: Ubisoft
Utgivelsesdato: 19. okt. 2006
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • Operativsystem som støttes: Microsoft Windows® XP
    • Prosessor: 3 GHz Pentium 4 eller AMD Athlon 3000 (3,5 GHz Pentium 4 eller Athlon 3500 anbefales) – spillet er optimalisert for datamaskiner med mulighet for to prosessorer.
    • Systemminne: 1 GB eller mer (1,5 GB anbefales)
    • Skjermkort: DirectX 9.0c-kompatibelt 128 MB skjermkort med støtte for Shader 3.0. (256 MB anbefales) (se liste over støttede kort*)
    • Lydkort: DirectX 9.0c-kompatibelt (EAX anbefales) – lydløsning for PC med Dolby Digital Live kreves for Dolby Digital-lyd
    • DirectX-versjon: DirectX®-versjon 9.0c eller nyere
    • Harddisk: 8 GB tilgjengelig harddiskplass
    • Flerspiller: Bredbåndstilkobling med 128 kbps oppstrømshastighet eller raskere
    • *Støttede skjermkort ved lanseringstidspunkt: Enspiller: ATI X1300/X1600/X1800/X1900, NVIDIA 6200/6600/6800/7300/7600/7800/7900 | Flerspiller: ATI X1600/X1800/X1900, NVIDIA 6600/6800/7300/7600/7800/7900
    • Merk: Versjoner av disse kortene for bærbare datamaskiner kan fungere, men støttes IKKE. Disse kortene er de eneste som vil få dette spillet til å kjøre. Hvis du vil ha en oppdatert liste over systemkrav, kan du se de vanlige spørsmålene på brukerstøttesiden http://support.ubi.com.