Logg inn for å få tilpasset hjelp med IL-2 Sturmovik: 1946.
Offisiell kundestøtte
E-post: doversupport@il2sturmovik.com
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

• Operativsystem: Windows® XP/2000 (kun disse)
    • Prosessor: Pentium® 4 eller AMD Athlon™ 1 GHz (Pentium® 4 2,4 GHz anbefales)
    • Minne: 512 MB (1 GB anbefales)
    • Grafikk: DirectX® 9-kompatibelt skjermkort med 64 MB RAM (128 anbefales) (se liste over støttede kort*)
    • DirectX-versjon: DirectX 9.0 eller nyere
    • Lyd: Direct X 9-kompatibelt lydkort
    • Harddisk: 1,1 GB eller mer
    • Flerspiller: Brebåndstilkobling til Internett
    • *Skjermkort som støttes ved lanseringstidspunktet: ATI® Radeon™-seriene 7000/8000/9000/X, NVIDIA® GeForce™-seriene 256/2/3/4/FX/6, Matrox Parhelia™, Intel® GMA-brikkesettene 925X/915P/915G
    • (Versjoner av disse kortene for bærbare datamaskiner støttes ikke fullstendig.)
      Disse kortene er de eneste som vil få dette spillet til å kjøre. Støtte for flere kort kan komme etter lansering. Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede skjermkort, kan du se de vanlige spørsmålene om spillet på http://support.ubi.com.