Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med SCP: Containment Breach Multiplayer.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: fusioncreatorsstudio@gmail.com
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Polsk
Russisk
Spansk – Spania
Fransk
Tysk
Italiensk
Portugisisk – Portugal
Se alle 8 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

    Minimum:
    • OS *: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, 11
    • Prosessor: Intel Pentium E2160 / AMD C-50 1ghz, 1 core
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA Geforce GT 9600 / AMD RADEON 6250HD
    • DirectX: Versjon 7.0
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 500 MB tilgjengelig plass
    Anbefalt:
    • OS *: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, 11
    • Prosessor: Intel Core i5 3GHZ, 4 Cores
    • Minne: 6 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA Geforce GTX 650
    • DirectX: Versjon 7.0
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 500 MB tilgjengelig plass
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.