Logg inn for å få tilpasset hjelp med Sherlock Holmes and The Hound of The Baskervilles.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: support@frogwares.com
Utgiver
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Tysk
Fransk
Italiensk
Spansk – Spania
Russisk
Japansk
Dansk
Nederlandsk
Svensk
Portugisisk – Brasil
Se alle 11 støttede språk
Tittel: Sherlock Holmes and The Hound of The Baskervilles
Sjanger: Eventyr, Lettbeint
Utvikler: Waterlily Games
Utgiver: Frogwares
Utgivelsesdato: 11. nov. 2010
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.
Samfunnsskapte veiledninger   Vis alle
Veiledninger skrevet av samfunnet kan være en nyttig ressurs for spill- og konfigurasjonsproblemer.

Systemkrav

• OS:XP / Vista / 7
    • Processor:1.0 GHz
    • Memory:512 MB RAM
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive:500 MB HD space
    • Sound:DirectX 9 compatible