Logg inn for å få tilpasset hjelp med Euro Truck Simulator 2.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: support@eurotrucksimulator2.com
Utgiver
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk
Engelsk
Tysk
Fransk
Italiensk
Koreansk
Spansk – Spania
Forenklet kinesisk
Russisk
Japansk
Portugisisk – Portugal
Polsk
Dansk
Nederlandsk
Finsk
Svensk
Ungarsk
Tsjekkisk
Rumensk
Tyrkisk
Portugisisk – Brasil
Bulgarsk
Gresk
Ukrainsk
Tradisjonell kinesisk
Se alle 25 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS *: Windows 7
    • Processor: Intel Core i5-6400 or AMD Ryzen 3 1200 or similar
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon RX 460 or Intel HD 630 (2GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
    Recommended:
    • OS *: Windows 7/8.1/10 64-bit
    • Processor: Intel Core i5-9600 or AMD Ryzen 5 3600 or similar
    • Memory: 12 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon RX 590 (2GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Minimum:
    • OS: Mac OS X 10.9 (Mavericks)
    • Processor: Quad core CPU 3.3 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Intel HD 630 or similar (2GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
    Recommended:
    • OS: Mac OS X 10.10 (Yosemite)
    • Processor: Quad core CPU 4.6 GHz
    • Memory: 12 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 or similar (2 GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
    Minimum:
    • OS: Linux Ubuntu 12.04
    • Processor: Quad core CPU 3.3 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Intel HD 630 or similar (2GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
    • Additional Notes: recent binary ATI or NVidia drivers (MESA may not work reliably)
    Recommended:
    • OS: Linux Ubuntu 12.04
    • Processor: Quad core CPU 4.6 GHz
    • Memory: 12 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 or similar (2 GB VRAM)
    • Hard Drive: 25 GB available space (Euro Truck Simulator 2 base game)
    • Additional Notes: recent binary ATI or NVidia drivers (MESA may not work reliably)