Logg inn for å få tilpasset hjelp med Dungeon Defenders II.
Offisiell kundestøtte
E-post: http://support.chromatic.games
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • OS *: Windows 7 (SP1) 64-Bit
    • Prosessor: 2.0 Ghz Dual-Core CPU
    • Minne: 3 GB RAM
    • Grafikk: ATI Radeon HD 2600 or better / NVIDIA GeForce 8600 or better, 512 MB video memory, with Shader Model 3 support
    • DirectX: Versjon 9.0
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 20 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectSound-compatible sound device
    • Tilleggsmerknader: Internet connection is required to play.
    Anbefalt:
    • OS *: Windows 7 (SP1) / Windows 8.1 / Windows 10 64-Bit
    • Prosessor: Intel Core i5 or AMD Quad-Core or better
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4770 or better (1GB VRAM)
    • DirectX: Versjon 9.0
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 20 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectSound-compatible sound device
    • Tilleggsmerknader: Internet connection is required to play. Integrated graphics chips are not recommended.