Logg inn for å få tilpasset hjelp med Democracy 3: Clones and Drones.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: cliff@positech.co.uk
Utgiver
Utvikler
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • OS *: Windows XP
    • Prosessor: 2 gig
    • Minne: 1 GB RAM
    • Grafikk: 256 MB
    • DirectX: Versjon 9.0c
    • Lagring: 500 MB tilgjengelig plass
    • Lydkort: any
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Minimum:
    • OS: Mac OS X 10.6+
    • Prosessor: 2 gig
    • Minne: 1 GB RAM
    • Grafikk: 256 MB
    • Lagring: 500 MB tilgjengelig plass
    • Lydkort: any
* Fra og med den 15. februar 2024 kommer ikke Steam-klienten til å støtte 32-biters spill, eller macOS 10.14 eller lavere.
    Minimum:
    • OS: any linux distro in the past 3 years
    • Prosessor: 2 gig
    • Minne: 1 GB RAM
    • Grafikk: 256 MB
    • Lagring: 500 MB tilgjengelig plass
    • Lydkort: any