Logg inn for å få tilpasset hjelp med Factorio.
Offisiell kundestøtte
E-post: support@factorio.com
Portugisisk – Brasil
Rumensk
Svensk
Tsjekkisk
Tyrkisk
Gresk
Spansk – Latin-Amerika
Thai
Vietnamesisk
Belarusisk
Katalansk
Kasakhisk
Georgisk
Se alle 30 støttede språk

Minimum:
    • OS *: Windows 10, 8, 7, Vista (64 Bit)
    • Prosessor: Dual core 3Ghz+
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: DirectX 10.1 capable GPU with 512 MB VRAM - GeForce GTX 260, Radeon HD 4850 or Intel HD Graphics 5500
    • DirectX: Versjon 11
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: Normal sprite resolution, Low quality compression, 1080p resolution
    Anbefalt:
    • OS *: Windows 10, 8, 7 (64 Bit)
    • Prosessor: Quad core 3Ghz+
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: DirectX 11 capable GPU with 2 GB VRAM - GeForce GTX 750 Ti, Radeon R7 360
    • DirectX: Versjon 11
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: High sprite resolution, High quality compression
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Minimum:
    • OS: macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, OSX El Capitan, Yosemite
    • Prosessor: Dual core 3Ghz+
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: 2012 Mac
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: Normal sprite resolution, Low quality compression, 1080p resolution
    Anbefalt:
    • OS: macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, OSX El Capitan, Yosemite
    • Prosessor: Quad core 3GHz+
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: 2015 Mac with dedicated GPU with 2 GB VRAM.
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: High sprite resolution, High quality compression
    Minimum:
    • OS: Linux (tarball installation)
    • Prosessor: Dual core 3Ghz+
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: OpenGL 3.3 core, DirectX 10.1 capable GPU with 512 MB VRAM - GeForce GTX 260, Radeon HD 4850 or Intel HD Graphics 5500
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: PulseAudio
    • Tilleggsmerknader: Normal sprite resolution, Low quality compression, 1080p resolution
    Anbefalt:
    • OS: Linux (tarball installation)
    • Prosessor: Quad core 3GHz+
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: OpenGL 4.3 core, DirectX 11 capable GPU with 2 GB VRAM - GeForce GTX 750 Ti, Radeon R7 360
    • Lagring: 3 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: PulseAudio
    • Tilleggsmerknader: High sprite resolution, High quality compression