Logg inn for å få tilpasset hjelp med Rome: Total War.
Engelsk
Tittel: Rome: Total War™ - Collection
Sjanger: Strategi
Utvikler: CREATIVE ASSEMBLY
Utgiver: SEGA
Serie: Total War
Utgivelsesdato: 22. sep. 2004
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum: Microsoft® Windows® 2000/XP, Pentium III 1,0 GHz eller Athlon 1,0 GHz prosessor eller nyere, 256 MB RAM, 2,9 GB ukryptert ledig harddiskplass (pluss 500 MB for Windows-vekslefil), 100 % DirectX® 9.0c-kompatibelt 16-biters lydkort og de nyeste driverne, 100 % Windows® 2000/XP-kompatibel mus, tastatur og de nyeste driverne, DirectX® 9.0b, maskinvareakselerert skjermkort på 64 MB med støtte for Shader 1 og de nyeste driverne. Må være 100 % DirectX® 9.0b-kompatibel, oppløsning på 1024 x 768, støtte for spill på Internett (TCP/IP), spill på Internett krever bredbåndtilkobling og de nyeste driverne, spill på LAN krever nettverkskort (flerspiller)
    Viktig: Noen kort er kanskje ikke kompatible med 3D-akselerasjonsfunksjonen som brukes av Medieval II: Total War. Kontakt maskinvareprodusenten angående 100 % DirectX® 9.0b-kompatibilitet.