Logg inn for å få tilpasset hjelp med Tomb Raider: Legend.
Spansk – Spania
Se alle 5 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1,0 GHz eller Athlon XP eller tilsvarende, 256 MB RAM, 100 % DirectX 9.0c-kompatibelt 3D-akseleratorkort på 64 MB med TnL (GeForce 3Ti/Radeon 9-serien), Microsoft Windows 2000/XP-kompatibelt lydkort (100 % DirectX 9.0c-kompatibelt), 9,9 GB ledig diskplass, 100 % Windows 2000/XP-kompatibel mus og tastatur
    Anbefalt: Pentium 4 2,0 GHz eller Athlon XP eller tilsvarende, 512 MB RAM, 100 % DirectX 9.0c-kompatibelt 3D-akseleratorkort på 256 MB (Nvidia GeForce 5900/Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP-kompatibelt lydkort (100 % DirectX 9.0c-kompatibelt), 9,9 GB ledig diskplass
    Optimalt: Pentium 4 3,0 GHz eller Athlon XP/64-biter eller tilsvarende, 1 GB RAM, 100 % DirectX 9.0c-kompatibelt 3D-akseleratorkort på 512 MB (Nvidia GeForce 7800/Ati X-1800)