Du har valt problemet: Vad är din nätverkskonfiguration?

Innan du fortsätter, aktivera prestandaöverlägg.

Du kan se ifall nätverket orsakar problem för din stream genom att gå till avancerade streaminginställningar för klienten och aktivera prestandaöverlägget. Du kan göra detta från inställningarna i Steam Link innan du börjar streama, från inställningarna i storbildsläget Big Picture efter att du börjat streama, eller från Steams överlägg väl inne i ett spel.

Tryck på F6 eller Start+Y medan du streamar för att få fram prestandagrafen, och titta efter höga värden (spikar) för cyanlinjen. Detta tyder på högt varierande nätverkstid, vilket är huvudindikatorn för nätverksproblem för streaming. Spikarna uppstår oftast i samband med hackig eller fastfryst video.