Logga in för att få personlig hjälp med Portal Knights.
Officiell support
E-post: support@505games.com
Utgivare
Gränssnitt Fullt ljud Undertexter
Svenska
spanska – Spanien
Portugisiska – Brasilien
Ryska
Finska
Koreanska
Norska
Polska
Turkiska
Tjeckiska
Thai
Se alla 17 språk som stöds
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS *: 64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • Processor: AMD Phenom(tm) 8450 Triple-Core Processor (3 CPUs), ~2.1GHz or Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.0 GHz
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafik: Graphics: NVIDIA® GeForce GTX 470 (1Gb VRAM) / ATI Radeon TM HD 6870 (1Gb VRAM)
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 8 GB ledigt utrymme
    • Ljudkort: On Board
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS *: 64bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • Processor: Intel Core i5-8400, 4.0 GHz
    • Minne: 12 GB RAM
    • Grafik: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970, 4 GB
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 8 GB ledigt utrymme
    • Ljudkort: On Board