Log på for at få personlig hjælp til American Truck Simulator.
Vi er kede af at høre du har haft problemer med dette spil.
Her er information fra butikken og fællesskabet, som vi håber vil hjælpe dig med at finde en løsning.
Støtte til dette produkt gives af:
Officiel support
E-mail: support@americantrucksimulator.com
Udgiver
Udvikler
Grænseflade Lyd Undertekster
Dansk
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spanien
Bulgarsk
Tjekkisk
Hollandsk
Finsk
Græsk
Ungarsk
Japansk
Koreansk
Norsk
Polsk
Portugisisk – Portugal
Portugisisk – Brasilien
Rumænsk
Russisk
Forenklet kinesisk
Svensk
Tyrkisk
Ukrainsk
Traditionelt kinesisk
Se alle 25 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Styresystem *: Windows 7 64-bit
    • Processor: Intel Core i5-6400 or AMD Ryzen 3 1200 or similar
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon RX 460 or Intel HD 630 (2GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game
    Anbefalet:
    • Styresystem *: Windows 7/8.1/10 64-bit
    • Processor: Intel Core i5-9600 or AMD Ryzen 5 3600 or similar
    • Hukommelse: 12 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon RX 590 (2GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game
* Fra den 1. januar 2024 understøttes Steam-klienten kun på Windows 10 og senere udgaver.
    Minimum:
    • Styresystem: Mac OS X 10.9 (Mavericks)
    • Processor: Quad core CPU 3.3 GHz
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: Intel HD 630 or similar (2GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game
    Anbefalet:
    • Styresystem: Mac OS X 10.10 (Yosemite)
    • Processor: Quad core CPU 4.6 GHz
    • Hukommelse: 12 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660 or similar (2 GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game
    Minimum:
    • Styresystem: Ubuntu 14.04 64-bit
    • Processor: Quad core CPU 3.3 GHz
    • Hukommelse: 8 GB RAM
    • Grafik: Intel HD 630 or similar (2GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game
    Anbefalet:
    • Styresystem: Ubuntu 14.04 64-bit
    • Processor: Quad core CPU 4.6 GHz
    • Hukommelse: 12 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1660 or similar (2 GB VRAM)
    • Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: Disk Space for American Truck Simulator base game