Du valgte problemet: Jeg har et spørgsmål om Steam-profiler
Fællesskabsprofiler

Fællesskabsprofiler kan tilpasses på mange forskellige måder, bl.a. med brugerdefinerede avatarer, fremvisninger, emblemer og oplysninger om de spil, som du ejer. Specifikke synlighedsindstillinger styrer, hvilke aspekter af hver profil der er synlige. Vi anbefaler, at du bruger lidt tid på at opdatere din kontos synlighedsindstillinger for at styre, hvem der kan se din profil.

Kontakt Steam Support, hvis du har spørgsmål om fællesskabsprofiler.

Privatlivsindstillinger Data, der vedrører din Steam-konto
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.