Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een vraag over Steam-profielen
Communityprofielen

Communityprofielen kunnen worden aangepast op vele manieren, zoals aangepaste avatars, showcases, badges en informatie over spellen die je bezit. Specifieke privacyopties beheren welke aspecten van elk profiel zichtbaar zijn. We raden je aan om de privacyopties van je account bij te werken om te beheren wie je profiel kan bekijken.

Neem contact op met Steam Support als je vragen over communityprofielen hebt.

Privacyinstellingen Gegevens van je Steam-account