Du valgte problemet: Jeg har problemer med familievisning

STEAM

FAMILIEVISNING

SUPPORT

Familievisning
Vi forstår, at hver familie har sin egen måde at fastslå regler og sætte grænser for brug af medie, underholdning og spil. Vi håber, de fleste familier diskuterer disse emner og finder en måde, de kan blive enige om hvad der er realistisk og retfærdigt. Med familievisning introducerer Steam en ny måde for forældre og familier at fastslå deres egne regler sammen.

Hvad enten en Steam-konto er din egen eller tilhører dit barn, så kan du bruge familievisning til at begrænse en kontos adgang til en undergruppe af kontoens indhold og funktioner. Med familievisning kan adgang til Steam-butikken, biblioteket, fællesskabet og venners indhold og funktioner alt sammen nægtes med en pinkode.

Hvis du har problemer med at bruge familievisningstilstand, bedes du gennemgå vores ofte stillede spørgsmål om familievisning for at få mere information. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.
Jeg har brug for at administrere mine familievisningsindstillinger Ofte stillede spørgsmål om familievisning
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.