Du har valt problemet: Jag har problem med familjevyn

STEAM

FAMILJEVY

SUPPORT

Familjevy
Vi förstår att varje familj har sin egna sätt att hantera regler och sätta gränser när det gäller media, underhållning och spel. Vi hoppas att de flesta familjer pratar igenom dessa ämnen tillsammans och kommer överens om vad som är realistiskt och rättvist. Med Familjevy introducerar Steam ett nytt sätt för föräldrar och familjer att etablera sina egna regler tillsammans.

Huruvida ett Steam-konto tillhör dig eller ditt barn, så kan du använda Familjevy för att begränsa ett kontos tillgång till en delmängd av dess innehåll och funktioner. Med Familjevy kan tillgången till innehåll och funktioner med Steam-butiken, Biblioteket, Gemenskapen och Vänner skyddas bakom en PIN-kod.

Om du har problem när du använder familjevyläget, se vår FAQ om familjevyn för mer information. Kontakta oss gärna om du har fler frågor.
Jag behöver hantera mina inställningar för Familjevyn Familjevyn FAQ