Du valgte problemet: Jeg har problemer med familievisning

STEAMS

FAMILIEVISNING

KUNDESTØTTE

Familievisning
Vi forstår at hver familie har sine egne måter å håndtere regler og begrensninger når det kommer til media, underholdning og spill. Vi håper at de fleste familier snakker om disse temaene sammen, og finner måter de kan bli enige om hva som er realistisk og rettferdig. Med familievisning introduserer Steam en ny måte for foreldre og familier å etablere sine egne regler sammen.

Uansett om Steam-kontoen er din egen, eller barnets, kan du bruke familievisning til å begrense kontoens tilgang til en undergruppe av kontoens innhold og funksjoner. Med familievisning kan tilgang til Steam-butikken, biblioteket og samfunnet og venneinnhold og funksjoner styres ved at det skal skrives inn en PIN-kode.

Hvis du har problemer med å bruke familievisning, gå gjerne gjennom ofte stilte spørsmål om familievisning for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.
Jeg vil behandle innstillingene for familievisningen Ofte stilte spørsmål om familievisning