Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle HoneySelect2Libido DX.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: support@illusion.jp
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
kiina (yksinkertaistettu)
kiina (perinteinen)
japani
Nimi: HoneySelect2Libido DX
Lajityyppi: Simulaatio
Kehittäjä: ILLUSION
Julkaisija: ILLUSION
Julkaisupäivä: 2.6.2022
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit required)
    • Suoritin: Intel Core i3 4000 serise or better
    • Muisti: 4 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA® GeForce® GTX 700 Series or AMD Radeon™ R-2000 Series (VRAM 2GB) or better
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectSound (DirectX® 9.0c)
    • Lisätietoja: The additional expansions (DLC) available in Japan are incompatible.
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä *: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit required)
    • Suoritin: Intel Core i5 4000 serise or better
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA® GeForce® GTX 700 Series or AMD Radeon™ R-2000 Series (VRAM 4GB) or better
    • Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa
    • Äänikortti: DirectSound (DirectX® 9.0c)
    • Lisätietoja: The additional expansions (DLC) available in Japan are incompatible.