Logg inn for å få tilpasset hjelp med HoneySelect2Libido DX.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
E-post: support@illusion.jp
Utgiver
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk
Japansk
Tittel: HoneySelect2Libido DX
Sjanger: Simulering
Utvikler: ILLUSION
Utgiver: ILLUSION
Utgivelsesdato: 2. juni 2022
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS *: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit required)
    • Prosessor: Intel Core i3 4000 serise or better
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA® GeForce® GTX 700 Series or AMD Radeon™ R-2000 Series (VRAM 2GB) or better
    • Lagring: 15 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectSound (DirectX® 9.0c)
    • Tilleggsmerknader: The additional expansions (DLC) available in Japan are incompatible.
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS *: WINDOWS® 8.1 / 10 (64-bit required)
    • Prosessor: Intel Core i5 4000 serise or better
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA® GeForce® GTX 700 Series or AMD Radeon™ R-2000 Series (VRAM 4GB) or better
    • Lagring: 15 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectSound (DirectX® 9.0c)
    • Tilleggsmerknader: The additional expansions (DLC) available in Japan are incompatible.