Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle iRacing.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Sähköposti: Support@iRacing.com
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Suoritin: 4 core CPU or better – Some examples (but not limited to): AMD FX-6300, Intel Core i5-4430, Intel Core i5-2320, AMD Ryzen 3 1200
    • Muisti: 16 GB RAM
    • Grafiikka: A gaming graphics card with at least 4GB of DEDICATED memory – Some examples (but not limited to): Nvidia GeForce GTX 1060 or AMD Radeon 570 or better
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 25 GB kiintolevytilaa
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Suoritin: 8 core or more CPU (some examples but not limited to: Intel Core 9-10980XE @ 3.0GHz, Intel Core i9-9900KS @ 4.00GHz, AMD Ryzen 9 3900X, or AMD Ryzen 9 3950X)
    • Muisti: 32 GB RAM
    • Grafiikka: Gaming graphics card with at least 8GB of DEDICATED memory (some examples but not limited to Nvidia 2080 TI or AMD Radeon VII)
    • DirectX: Versio 11
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 100 GB kiintolevytilaa