Logg inn for å få tilpasset hjelp med iRacing.
Offisiell kundestøtte
E-post: Support@iRacing.com

Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Prosessor: 4 core CPU or better – Some examples (but not limited to): AMD FX-6300, Intel Core i5-4430, Intel Core i5-2320, AMD Ryzen 3 1200
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafikk: A gaming graphics card with at least 4GB of DEDICATED memory – Some examples (but not limited to): Nvidia GeForce GTX 1060 or AMD Radeon 570 or better
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 25 GB tilgjengelig plass
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Prosessor: 8 core or more CPU (some examples but not limited to: Intel Core 9-10980XE @ 3.0GHz, Intel Core i9-9900KS @ 4.00GHz, AMD Ryzen 9 3900X, or AMD Ryzen 9 3950X)
    • Minne: 32 GB RAM
    • Grafikk: Gaming graphics card with at least 8GB of DEDICATED memory (some examples but not limited to Nvidia 2080 TI or AMD Radeon VII)
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 100 GB tilgjengelig plass