Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor iRacing.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Officiële ondersteuning
E-mail: Support@iRacing.com
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.
Door de community gemaakte gidsen   Alles weergeven
Gidsen die door de community zijn geschreven kunnen een nuttige bron zijn voor gameplay- en configuratieproblemen.

Systeemeisen

Minimum:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Processor: 4 core CPU or better – Some examples (but not limited to): AMD FX-6300, Intel Core i5-4430, Intel Core i5-2320, AMD Ryzen 3 1200
    • Geheugen: 16 GB RAM
    • Grafische kaart: A gaming graphics card with at least 4GB of DEDICATED memory – Some examples (but not limited to): Nvidia GeForce GTX 1060 or AMD Radeon 570 or better
    • DirectX: Versie 11
    • Netwerk: Breedband-internetverbinding
    • Opslagruimte: 25 GB beschikbare ruimte
    Aanbevolen:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem: Windows 10 64-Bit, Windows 11 64-Bit
    • Processor: 8 core or more CPU (some examples but not limited to: Intel Core 9-10980XE @ 3.0GHz, Intel Core i9-9900KS @ 4.00GHz, AMD Ryzen 9 3900X, or AMD Ryzen 9 3950X)
    • Geheugen: 32 GB RAM
    • Grafische kaart: Gaming graphics card with at least 8GB of DEDICATED memory (some examples but not limited to Nvidia 2080 TI or AMD Radeon VII)
    • DirectX: Versie 11
    • Netwerk: Breedband-internetverbinding
    • Opslagruimte: 100 GB beschikbare ruimte