Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Virallinen asiakastuki
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa
espanja – Espanja
Nimi: STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga
Lajityyppi: Toiminta, Strategia
Kehittäjä: Ensemble Studios
Julkaisija: Disney, Lucasfilm, LucasArts
Pelisarja: Star Wars
Julkaisupäivä: 9.11.2001
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Käyttöjärjestelmä *: Windows XP/Vista/7/8
    • Suoritin: 1.8 GHz Processor
    • Muisti: 1 GB RAM
    • Grafiikka: 3D graphics card compatible with DirectX 7 (compatible with DirectX 9 recommended)
    • DirectX: Versio 7.0
    • Tallennus: 886 MB kiintolevytilaa