Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een vraag over Steam-chat
Steam-chat en vriendenlijst

Steam-chat is de messaginginterface waarmee je via de Steam-client of webbrowser met je Steam-vrienden in contact kunt blijven. Lees de artikelen hieronder voor meer informatie over hulp bij probleemoplossing.

Probleemoplossing Steam-chat Update-informatie Steam-chat Steam-chat openen
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Als je een bestand of screenshot aan je hulpverzoek wilt toevoegen, gebruik de Steam-client dan of werk je webbrowser bij.
Zoek een bestand om bij te voegen of sleep hier bestanden naartoe.
Annuleren