Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Je selecteerde het onderwerp: Ik heb problemen bij het toevoegen van saldo aan mijn Steam-portemonnee
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Als je een bestand of screenshot aan je hulpverzoek wilt toevoegen, gebruik de Steam-client dan of werk je webbrowser bij.
Zoek een bestand om bij te voegen of sleep hier bestanden naartoe.
Annuleren