Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med Cybergrid Runner.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
Utgiver
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

    Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS *: Windows® 7 64 Bit | Windows® 8.1 64 Bit | Windows® 10 Home 64 Bit
    • Prosessor: Intel® Core™ I7 930 | AMD® FX 6350
    • Minne: 1 GB RAM
    • Grafikk: Nvidia® GeForce™ GTS 450
    • Lagring: 300 MB tilgjengelig plass
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Windows® 10 Home 64 bit
    • Prosessor: Intel® Core™ I7 2700K | AMD® Ryzen 7 2700X
    • Minne: 2 GB RAM
    • Grafikk: Nvidia® GeForce™ GTX 580 (1.5 GB)
    • Lagring: 300 MB tilgjengelig plass
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.