Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Logg inn for å få tilpasset hjelp med Far Cry 4.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Utgiver
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk
Engelsk
Fransk
Italiensk
Tysk
Spansk – Spania
Tsjekkisk
Dansk
Nederlandsk
Finsk
Japansk
Koreansk
Polsk
Portugisisk – Brasil
Russisk
Svensk
Forenklet kinesisk
Tradisjonell kinesisk
Se alle 18 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • OS: Windows 10 (64-bit)
    • Prosessor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 30 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectX-compatible (5.1 surround sound recommended)
    • Tilleggsmerknader: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
    Anbefalt:
    • OS: Windows 10 (64-bit)
    • Prosessor: 2.5 GHz Intel® Core™ i5-2400S or 4.0 GHz AMD FX-8350 or better
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (2 GB VRAM)
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 30 GB tilgjengelig plass
    • Lydkort: DirectX-compatible (5.1 surround sound recommended)
    • Tilleggsmerknader: Supported video cards at the time of release: NVIDIA GeForce GTX 460 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD5850 or better, Radeon R9 series. Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.