Logg inn for å få tilpasset hjelp med Just Cause 2.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Utgiver
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Tysk
Italiensk
Spansk – Spania
Polsk
Russisk
Se alle 7 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Minimum:
    • OS *: Microsoft Windows Vista (Windows XP is unsupported)
    • Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz)
    • Memory: 2GB System Memory
    • Hard Drive: 10GB of free drive space
    • Graphics: DX10 compatible graphics card with 256 MB of memory
      (Nvidia GeForce 8800 series/ ATI Radeon HD 2600 Pro)
    • Sound: 100% DirectX 10 compatible sound card
    • DirectX®: Microsoft DirectX 10
    Recommended:
    • OS *: Microsoft Windows Vista SP1 or Windows 7
    • Processor: Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 2.4GHz or equivalen
    • Memory: 3GB system Memory
    • Hard Drive:
    • Graphics: DX10 compatible graphics card with 512 MB of memory
      (Nvidia GeForce GTS 250 series/ ATI Radeon HD 5750 series)
    • Sound: 100% DirectX 10 compatible Dolby Digital 5.1 sound card
    • DirectX®: Microsoft DirectX 10.1
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.