Støtte for Steams sommersalg

Har du fremdeles problemer med sommersalget?

Først må du sørge for at du har sjekket sammendraget av Steam-poeng for å se en detaljert oversikt over alle poengene du har tjent og løst inn under salget.

Hvis du fremdeles trenger hjelp etter å ha sjekket det, kan du beskrive problemet nedenfor for å sende en støtteforespørsel til Steams kundestøtte.

Hjelp med Steam-poeng Vis fremgangen din for sommersalgsmerket
Kontakt Steams kundestøtte