Steams kundestøtte
Det oppstod et problem med å behandle forespørselen. Vennligst gi oss noen minutter og prøv igjen.
Steams kundestøtte
Du valgte problemet: Jeg har trekk fra Steam som jeg ikke foretok
Jeg har en Steam-konto Jeg bruker ikke Steam Jeg har et annet betalingsproblem
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Gi oss e-postadressen din, slik at vi kan kommunisere med deg.
Fortell oss om belastningene, slik at vi kan undersøke dem for deg.
F.eks.: +## ########
#Help_YourAccountDetailsHint
F.eks.: 7124
F.eks.: 7124
F.eks.: 7124
F.eks.: 29,99
 
F.eks.: 563342394306710014
Hvis du vil legge ved en fil eller et skjermbilde i støtteforespørselen, bruk Steam-klienten eller oppdater nettleseren.
Velg en fil som skal legges ved, eller dra og slipp filer hit.
Avbryt