Logga in för att få personlig hjälp med Farming Simulator 19.
Vi beklagar att du har problem med det här spelet.
Här finns information från butiken och gemenskapen som vi hoppas kan hjälpa dig hitta en lösning.
Support för denna produkt ges av:
Officiell support
E-post: support@focus-home.com
Utvecklare
Gränssnitt Fullt ljud Undertexter
Svenska Stöds inte
Engelska
Franska
Italienska
Tyska
Spanska - Spanien
Tjeckiska
Nederländska
Ungerska
Japanska
Koreanska
Polska
Portugisiska
Portugisiska - Brasilien
Rumänska
Ryska
Förenklad kinesiska
Traditionell kinesiska
Turkiska
Se alla 18 språk som stöds
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Windows
macOS
    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • Processor: Intel Core i3-2100T @ 2.5GHz or AMD FX-4100 @3.6 GHz
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafik: Nvidia Geforce GTX 650, AMD Radeon HD 7770 graphics card or better (min. 2 GB VRAM, DX11 support)
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 20 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE ONLINE GAME
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: requires macOS 10.13.5 or newer
    • Processor: Intel Core i3-2100T @ 2.5GHz or AMD FX-4100 @3.6 GHz
    • Minne: 4 GB RAM
    • Grafik: Nvidia Geforce GTX 650, AMD Radeon HD 7770 graphic card or higher (min. 2 GB VRAM, supports DX11)
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 20 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE ONLINE GAME