Log på for at få personlig hjælp til Earth 2160.
Støtte til dette produkt gives af:
Officiel support
E-mail: support@topware.com
Italiensk
Tjekkisk
Russisk
Se alle 8 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
SteamOS + Linux
    Minimumskrav: PC med Pentium IV-processor eller tilsvarende AMD-processor (1500+ processor), Windows XP, 512 MB RAM, DirectX TM 8.1-kompatibelt grafikkort med 128 MB RAM, DirectX-kompatibelt lydkort, 1,5 GB ledig plads på harddisken
    Anbefalet: PC med Pentium IV-processor eller tilsvarende AMD-processor (1500+ processor), Windows XP, 512 MB RAM, DirectX 9.0c-kompatibelt grafikkort med 256 MB RAM, DirectX TM-kompatibelt lydkort, 2 GB ledig plads på harddisken
    Recommended:
    • Windows XP / Vista / 7 / 8
    • Intel/AMD Core Duo CPU with 2.0 GHz
    • 2 GB RAM
    • Graphics Card with Shader 2.0 support and 256 MB
    • DirectX compatible sound card
    • 2.5 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse
    Minimum:
    • Ubuntu 21.04
    • Intel/AMD Single Core CPU with 2.0 GHz
    • 1 GB RAM
    • DirectX 9.0 compatible graphics card with 128 MB RAM
    • DirectX compatible sound card
    • 2.0 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse
    Recommended:
    • Ubuntu 21.04
    • Intel/AMD Core Duo CPU with 2.0 GHz
    • 2 GB RAM
    • Graphics Card with Shader 2.0 support and 256 MB
    • DirectX compatible sound card
    • 2.5 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse