Logga in för att få personlig hjälp med Earth 2160.
Officiell support
E-post: support@topware.com
Tyska
Spanska - Spanien
Ryska
Se alla 8 språk som stöds
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Windows
SteamOS + Linux
    Minst: PC med Pentium IV-processor eller motsvarande AMD (1500+-processor), Windows XP, 512 MB arbetsminne, DirectX TM 8.1-kompatibelt grafikkort med 128 MB grafikminne, DirectX-kompatibelt ljudkort, 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme
    Rekommenderas: PC med Pentium IV-processor eller motsvarande AMD (1500+-processor), Windows XP, 512 MB arbetsminne, DirectX 9.0c-kompatibelt grafikkort med 256 MB grafikminne, DirectX TM-kompatibelt ljudkort, 2 GB ledigt hårddiskutrymme
    Recommended:
    • Windows XP / Vista / 7 / 8
    • Intel/AMD Core Duo CPU with 2.0 GHz
    • 2 GB RAM
    • Graphics Card with Shader 2.0 support and 256 MB
    • DirectX compatible sound card
    • 2.5 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse
    Minimum:
    • Ubuntu 21.04
    • Intel/AMD Single Core CPU with 2.0 GHz
    • 1 GB RAM
    • DirectX 9.0 compatible graphics card with 128 MB RAM
    • DirectX compatible sound card
    • 2.0 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse
    Recommended:
    • Ubuntu 21.04
    • Intel/AMD Core Duo CPU with 2.0 GHz
    • 2 GB RAM
    • Graphics Card with Shader 2.0 support and 256 MB
    • DirectX compatible sound card
    • 2.5 GB free disk space
    • Broad band Internet connection
    • Keyboard and Mouse