Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Destiny 2: Forsaken Pack.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
italia
saksa
espanja – Espanja
japani
korea
puola
portugali – Brasilia
venäjä
kiina (yksinkertaistettu)
espanja – Lat. Am.
kiina (perinteinen)
Näytä kaikki 13 tuettua kieltä
Nimi: Destiny 2: Forsaken Pack
Lajityyppi: Toiminta, Seikkailu
Kehittäjä: Bungie
Julkaisija: Bungie
Pelisarja: Destiny
Julkaisupäivä: 4.9.2018
Steam-yhteisön keskustelut   Kaikki
Yhteisön keskusteluissa voit jutella muiden samaa peliä pelaavien kanssa ja tarjota heille ratkaisua peliin liittyviin ongelmiin. Pelin kehittäjät seuraavat näitä keskusteluja usein tunnistaakseen yleisiä ongelmia.

Järjestelmävaatimukset

Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)
    • Suoritin: Intel® Core™ i3 3250 3.5 GHz or Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz
    • Muisti: 6 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB or GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 105 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Beginning on June 4, 2024, Destiny 2 is ending support for Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 operating systems.
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)
    • Suoritin: Processor Intel® Core™ i5 2400 3.4 GHz or i5 7400 3.5 GHz / AMD Ryzen R5 1600X 3.6 GHz
    • Muisti: 8 GB RAM
    • Grafiikka: NVIDIA® GeForce® GTX 970 4GB or GTX 1060 6GB / AMD R9 390 8GB Memory 8 GB RAM
    • Verkko: Laajakaistayhteys
    • Tallennus: 105 GB kiintolevytilaa
    • Lisätietoja: Beginning on June 4, 2024, Destiny 2 is ending support for Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 operating systems.