Logga in för att få personlig hjälp med Destiny 2: Forsaken Pack.
Vi beklagar att du har problem med det här spelet.
Här finns information från butiken och gemenskapen som vi hoppas kan hjälpa dig hitta en lösning.
Support för denna produkt ges av:
Utgivare
Utvecklare
Gränssnitt Fullt ljud Undertexter
Svenska Stöds inte
Engelska
Franska
Italienska
Tyska
spanska – Spanien
Japanska
Koreanska
Polska
Portugisiska – Brasilien
Ryska
Förenklad kinesiska
Spanska – Latinamerika
Traditionell kinesiska
Se alla 13 språk som stöds
Titel: Destiny 2: Forsaken Pack
Genre: Action, Äventyr
Utvecklare: Bungie
Utgivare: Bungie
Franchise: Destiny
Utgivningsdatum: 4 sep, 2018
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.

Systemkrav

Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS *: Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)
    • Processor: Intel® Core™ i3 3250 3.5 GHz or Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz
    • Minne: 6 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB or GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 105 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Beginning on June 4, 2024, Destiny 2 is ending support for Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 operating systems.
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS *: Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)
    • Processor: Processor Intel® Core™ i5 2400 3.4 GHz or i5 7400 3.5 GHz / AMD Ryzen R5 1600X 3.6 GHz
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 970 4GB or GTX 1060 6GB / AMD R9 390 8GB Memory 8 GB RAM
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 105 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: Beginning on June 4, 2024, Destiny 2 is ending support for Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 operating systems.