Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Secret World Legends.
Ikävä kuulla, että pelin kanssa on esiintynyt ongelmia.
Tässä tietoja sekä Steam-kaupasta että yhteisöltä – toivottavasti ne auttavat ongelman ratkaisussa.
Tuen tälle tuotteelle tarjoaa:
Julkaisija
Kehittäjä
Käyttöliittymä Puhe Tekstitykset
suomi Ei tuettu
englanti
ranska
saksa

Järjestelmävaatimukset

Minimum:
    • OS *: Windows 10 / Windows XP (SP 1) / Vista (SP 1) / Windows 7 (SP 1)
    • Processor: 2.6 GHZ Intel Core 2 DUO or equivalent AMD CPU
    • Memory: At least 2GB RAM for Windows XP / 3GB Ram for Windows Vista and Windows 7
    • Hard Disk Space: 6.4GB Download (13.7 on Disk)
    • Video Card: nVidia 8800 series 512 VRAM or better/Radeon HD3850 512MB or better
    • DirectX®: 9.0c
    • Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
    Recommended:
    • OS: Windows 10 64 bit is highly-recommended
    • Processor: Intel Core i5 3.0Ghz or equivalent
    • Memory: 6GB
    • Hard Disk Space: 6.4GB Download (13.7 on Disk)
    • Video Card: Nvidia GTX 560 Ti 1Gb
    • DirectX®: 11.0
    • Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
* 1.1.24 alkaen Steam-asiakasohjelma tukee vain Windows 10:tä ja uudempia versioita.