Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Nature And Life - Drunk On Nectar.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Officiële ondersteuning
E-mail: vgs@drunkonnectar.com
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.
Door de community gemaakte gidsen   Alles weergeven
Gidsen die door de community zijn geschreven kunnen een nuttige bron zijn voor gameplay- en configuratieproblemen.

Systeemeisen

Windows
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem *: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
    • Processor: 3 Ghz Dual-Core 64-bit CPU
    • Geheugen: 8000 MB RAM
    • Grafische kaart: Dedicated Graphics Card with 2 GB VRAM, min DirectX10 necessary.
    • DirectX: Versie 10
    • Opslagruimte: 10000 MB beschikbare ruimte
    Aanbevolen:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.
    Minimum:
    • Besturingssysteem: Ubuntu or equivalent distro
    • Processor: 3 Ghz Dual-Core 64-bit CPU
    • Geheugen: 8000 MB RAM
    • Grafische kaart: OpenGL 3 compatible GPU with 2 GB VRAM
    • Opslagruimte: 10000 GB beschikbare ruimte
    Aanbevolen: