Logga in för att få personlig hjälp med Nature And Life - Drunk On Nectar.
Vi beklagar att du har problem med det här spelet.
Här finns information från butiken och gemenskapen som vi hoppas kan hjälpa dig hitta en lösning.
Support för denna produkt ges av:
Officiell support
E-post: vgs@drunkonnectar.com
Gränssnitt Fullt ljud Undertexter
Svenska Stöds inte
Engelska
Diskussioner i Steams gemenskap   Visa alla
Gemenskapsdiskussioner erbjuder en plats där man kan prata med andra använder som spelar samma spel och föreslå lösningar på problem. Spelutvecklare övervakar ofta dessa diskussioner för att leta efter problem.
Gemenskapsguider   Visa alla
Guider som skrivits av gemenskapen kan vara en bra tillgång vid spel- och konfigurationsrelaterade problem.

Systemkrav

Windows
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS *: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
    • Processor: 3 Ghz Dual-Core 64-bit CPU
    • Minne: 8000 MB RAM
    • Grafik: Dedicated Graphics Card with 2 GB VRAM, min DirectX10 necessary.
    • DirectX: Version 10
    • Lagring: 10000 MB ledigt utrymme
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    Minimum:
    • OS: Ubuntu or equivalent distro
    • Processor: 3 Ghz Dual-Core 64-bit CPU
    • Minne: 8000 MB RAM
    • Grafik: OpenGL 3 compatible GPU with 2 GB VRAM
    • Lagring: 10000 GB ledigt utrymme
    Rekommenderade: