Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Officiële ondersteuning
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Frans
Duits
Italiaans
Spaans - Spanje
Alle 5 ondersteunde talen weergeven
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Windows
macOS
    Minimum: Windows 2000 (plus Service Pack 1 or higher), Windows XP Home or Professional (plus Service Pack 1 or higher), or Windows Vista; 1.2GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor, 256 MB RAM, 64 MB video card with hardware T&L (GeForce 2, Radeon 7500 or better), DirectX 7 compatible sound card, 1.7 GB of free hard drive space, DirectX 9.0c (included)
    Recommended: 1.8GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor or equivalent (or better), 512 MB RAM, 128 MB video card with DirectX 8 support (pixel and vertex shaders), DirectX 7 compatible sound card, 1.7 GB of free hard drive space, DirectX 9.0c (included)
* Vanaf 1 januari 2024 ondersteunt de Steam-client alleen Windows 10 en latere versies.
    Recommended:
    • OS: Mac OS X 10.4.11, 10.5.6
    • Processor: PowerPC G5 or Intel
    • CPU Speed: 2.0 GHz
    • Memory: 1 GB
    • Hard Disk Space: 2.5 GB free disk space
    • Video Card: (ATI): Radeon 9600 Video Card (NVidia): GeForce FX 6600
    • Video Memory: (VRam): 128 MB or higher
    • Media Required: DVD-ROM Drive
    • Peripherals: Macintosh mouse and keyboard
    • Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 8600, 8800, 9400, 9600, GEFORCE GT 120, GEFORCE QUADRO FX 4500 ATI Radeon 9600, 9650, 9700, 9800, X600, X800, X1600, X1900, HD 2400, 2600, 3870
    • NOTICE: Intel integrated video chipsets are not supported.
    • NOTICE: Apple original CPU’s only, CPU upgrades not supported
    • NOTICE: This game is not supported on volumes formatted as Mac OS Extended (Case Sensitive) REQUIRES THE FULL VERSION OF Civilization IV for Mac OS X TO PLAY
* Vanaf 15 februari 2024 ondersteunt de Steam-client niet langer de 32-bitsversie van spellen of macOS 10.14 of lager.