Logg inn for å få tilpasset hjelp med Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword.
Det var leit at du har problemer med spillet.
Her har du informasjon fra butikken og samfunnet, som vi håper kan hjelpe deg med å finne en løsning.
Støtte for dette produktet gis av:
Offisiell kundestøtte
Utgiver
2K
Utvikler
Grensesnitt Full lyd Teksting
Norsk Støttes ikke
Engelsk
Fransk
Tysk
Italiensk
Spansk – Spania
Se alle 5 støttede språk
Steam-samfunnsdiskusjoner   Vis alle
Samfunnsdiskusjoner tilbyr et sted hvor du kan snakke med andre brukere av spillet, og foreslå løsninger til problemer. Spillutviklere følger ofte med for å se etter problemer.

Systemkrav

Windows
macOS
    Minimum: Windows 2000 (med Service Pack 1 eller nyere), Windows XP Home eller Professional (med Service Pack 1 eller nyere), eller Windows Vista, 1,2 GHz Intel Pentium 4- eller AMD Athlon-prosessor, 256 MB RAM, 64 MB-skjermkort med maskinvare for T&L (GeForce 2, Radeon 7500 eller bedre), DirectX 7-kompatibelt lydkort, 1,7 GB med ledig harddiskplass, DirectX 9.0c (inkludert)
    Anbefalt: 1,8 GHz Intel Pentium 4- eller tilsvarende AMD Athlon-prosessor (eller bedre), 512 MB RAM, 128 MB skjermkort med støtte for DirectX 8 (piksel- og verteksshadere), DirectX 7-kompatibelt lydkort, 1,7 GB med ledig harddiskplass, DirectX 9.0c (inkludert)
* Fra og med den 1. januar 2024 kommer Steam-klienten kun til å støtte Windows 10 og nyere versjoner.
    Recommended:
    • OS: Mac OS X 10.4.11, 10.5.6
    • Processor: PowerPC G5 or Intel
    • CPU Speed: 2.0 GHz
    • Memory: 1 GB
    • Hard Disk Space: 2.5 GB free disk space
    • Video Card: (ATI): Radeon 9600 Video Card (NVidia): GeForce FX 6600
    • Video Memory: (VRam): 128 MB or higher
    • Media Required: DVD-ROM Drive
    • Peripherals: Macintosh mouse and keyboard
    • Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 8600, 8800, 9400, 9600, GEFORCE GT 120, GEFORCE QUADRO FX 4500 ATI Radeon 9600, 9650, 9700, 9800, X600, X800, X1600, X1900, HD 2400, 2600, 3870
    • NOTICE: Intel integrated video chipsets are not supported.
    • NOTICE: Apple original CPU’s only, CPU upgrades not supported
    • NOTICE: This game is not supported on volumes formatted as Mac OS Extended (Case Sensitive) REQUIRES THE FULL VERSION OF Civilization IV for Mac OS X TO PLAY
* Fra og med den 15. februar 2024 kommer ikke Steam-klienten til å støtte 32-biters spill, eller macOS 10.14 eller lavere.