Du valgte problemet: Jeg har problemer med frakoblet modus

STEAMS

FRAKOBLET MODUS

KUNDESTØTTE

Frakoblet modus
Frakoblet modus lar deg spille spill gjennom Steam uten å koble til Steam-nettverket hver gang du vil spille – spesielt nyttig om du planlegger å ikke spille over nettet og foretrekker å ikke laste ned nye oppdateringer for enkeltspiller-spill.

Hvis du har problemer med å bruke frakoblet modus, gå gjerne gjennom ofte stilte spørsmål om frakoblet modus for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.
Ofte stilte spørsmål om frakoblet modus