Du valgte problemet: Mobilnummeret mitt er utdatert
For å kunne fjerne det gamle telefonnummeret må Steams kundestøtte bekrefte at du eier kontoen.
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Gi oss så mye som mulig av den følgende informasjonen, for å hjelpe oss med å fjerne ditt gamle telefonnummer.
Fortell oss om Steam-kontoen din …
Du kan ha lagt til et telefonnummer på kontoen, for å hjelpe deg med gjenoppretting.
Dette feltet er påkrevd. Hvis du ikke husker kontonavnet, så prøv å huske profilnavnet.
Kan du ikke huske den aller første? Gi oss den tidligste e-postadressen du kan huske.