Log på for at få personlig hjælp til Fran Bow.
Støtte til dette produkt gives af:
Officiel support
E-mail: franbowgamehelp@gmail.com
Portugisisk – Brasilien
Se alle 6 understøttede sprog
Steam-fællesskabsdiskussioner   Vis alle
Fællesskabsdiskussionerne stiller et fora til rådighed, hvor du kan snakke med andre brugere, der spiller det samme spil, og hvor du kan foreslå løsninger til diverse problemer. Spiludviklere holder ofte øje med disse diskussioner for at opdage fejl og mangler.

Systemkrav

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Styresystem: 7+
    • Processor: 1.7 GHz Dual Core
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
    • Lydkort: DirectX Compatible Sound Card
    Minimum:
    • Styresystem: Game Maker Legacy: 10.11 through 10.14 only - Fran Bow: 10.15 (MacOS Catalina) and above 64-bit OS
    • Processor: Intel Core Duo
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: ATI Radeon HD 4850, NVIDIA GeForce GT 120, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
    • Yderligere bemærkninger: For Macs still running the 32-bit MacOS (MacOS 10.11 through 10.14), select the Legacy Fran Bow choice when running the game. For Macs running a 64-bit OS (MacOS 10.15 Catalina and above), select the Fran Bow choice to run the game.
* Fra den 15. februar 2024 ophører understøttelsen af 32-bit spil og macOS 10.14 og tidligere i Steam-klienten.
    Minimum:
    • Styresystem: Ubuntu 12.04 LTS
    • Processor: 1.7 GHz Dual Core
    • Hukommelse: 2 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Diskplads: 5 GB tilgængelig plads