Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Fran Bow.
Het spijt ons te horen dat je problemen met dit spel ondervindt.
Hier is informatie van de winkel en de community waar je hopelijk een oplossing kunt vinden.
Ondersteuning voor dit product wordt geleverd door:
Officiële ondersteuning
E-mail: franbowgamehelp@gmail.com
Ontwikkelaar
Interface Spraak Ondertiteling
Nederlands Niet ondersteund
Engels
Duits
Spaans - Spanje
Russisch
Frans
Braziliaans-Portugees
Alle 6 ondersteunde talen weergeven
Steam Community-discussies   Alles weergeven
In communitydiscussies kun je praten met andere gebruikers die het spel spelen en oplossingen voor problemen voorstellen. Spelontwikkelaars houden deze discussies vaak in de gaten om problemen op te merken.

Systeemeisen

Windows
macOS
SteamOS + Linux
    Minimum:
    • Besturingssysteem: 7+
    • Processor: 1.7 GHz Dual Core
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte
    • Geluidskaart: DirectX Compatible Sound Card
    Minimum:
    • Besturingssysteem: Game Maker Legacy: 10.11 through 10.14 only - Fran Bow: 10.15 (MacOS Catalina) and above 64-bit OS
    • Processor: Intel Core Duo
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: ATI Radeon HD 4850, NVIDIA GeForce GT 120, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte
    • Aanvullende opmerkingen: For Macs still running the 32-bit MacOS (MacOS 10.11 through 10.14), select the Legacy Fran Bow choice when running the game. For Macs running a 64-bit OS (MacOS 10.15 Catalina and above), select the Fran Bow choice to run the game.
* Vanaf 15 februari 2024 ondersteunt de Steam-client niet langer de 32-bitsversie van spellen of macOS 10.14 of lager.
    Minimum:
    • Besturingssysteem: Ubuntu 12.04 LTS
    • Processor: 1.7 GHz Dual Core
    • Geheugen: 2 GB RAM
    • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon 4870 HD, or equivalent card with at least 512 MB VRAM
    • Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte